Din indkøbskurv er tom.

p

Product was successfully added to your shopping cart.

Return & Exchange

Som vores kunde, tror vi, at du skal føle sig godt om dit køb. Vi giver dig detaljerede beskrivelser og billeder, så du kan træffe en informeret beslutning sammen med venlig kundesupport døgnet rundt. vores hjemmeside i sikker forvisning om vores emner er bakket op af vores 100% penge tilbage garanti. hvis du modtager en vare, der ikke er som beskrevet, vil vi refundere 100% af købsprisen, plus eventuel forsendelsesomkostninger du måtte have afholdt.

Returpolitik

1. Du kan vende tilbage poster inden for 7 dage efter købet
De skal returneres med original emballage. Ved returnering emner, du anbefales kraftigt at få bevis for udstationering. Vi kan ikke påtage sig ansvaret for pakker tabt i transit.

2. Alle bestilte varer er de rigtige emner, du vælger her
Vi lover dig om den rigtige rækkefølge pakken. Så hvis returnering rigtige elementer til en refusion: alle returvarer er underlagt en 15% udsætning gebyr. Forsendelse og ekspeditionsomkostninger refunderes.

3. Vi dækker ikke fragten af ​​afkast eller udveksling
Du vil ikke være ansvarlig for de omkostninger, forsendelse og håndtering. Derudover anbefaler vi, at du tilføjer sporing og forsikring for din egen beskyttelse, da vi ikke kan være ansvarlig for forsvundne forsendelser.

4. En hurtig tilbagebetaling af prisen på de vil blive udstedt, når alle de oplysninger, der er nævnt ovenfor, er modtaget varer.
Det kreditkort, der anvendes til det oprindelige køb, vil blive krediteret med den oprindelige pris. Mens der i virkeligheden, vil du have en refusion på 95% af den oprindelige pris, da de sidste 5% vil blive opkrævet af banken. Den restitution, vil blive sendt til din kreditkort konto inden for 5-10 dage efter vi har modtaget afkast. hvis der er nogen problemer med din refusion, vil et medlem af vores kundeservice kontakte dig.

5. Kontakt os venligst med din ordre-id for at få hjælp
Du skal kontakte os inden du sender poster tilbage. Alle poster sendt tilbage til os skal være i deres oprindelige tilstand. Ikke slidt, ændres eller vasket, med alle tags vedlagt. Slidte eller beskidte elementer vil blive returneret tilbage til dig.

Exchange politik

Alle vores produkter er dækket af 15-dages politik for udveksling.
hvis du opdager at du har lavet en fejl og ønsker at annullere din ordre, eller hvis du skal modtage en vare, du har bestilt, som er defekt, beskadiget eller ikke hvad du har bestilt, bedes du kontakte os så hurtigt som muligt. Alle poster sendt tilbage til os skal være i deres oprindelige tilstand. Ikke slidt, ændres eller vasket, med alle tags vedlagt. Slidte eller beskidte elementer vil blive returneret tilbage til dig.

Bemærk:
Ordren er måske ikke muligt at blive stoppet, når varerne er afsendt. hvis du ønsker at returnere eller bytte, er du ansvarlig for shipping gebyr. Så vær forsigtig, når du placerer en ordre, og være sikker på, hvad emne, du ønsker at købe.

Du skal indsende dit afkast eller udveksling anmodning via e-mail til os med de ønskede oplysninger nedenfor og vi vil sende dig oplysninger om, hvordan at sende retur poster tilbage om tilbagebetaling eller ombytning, som regel inden for 24-48 timer.
Retur eller Exchange:
Order #:
Merchandise beskrivelse (model, mængde):
Navn:
Adresse:
E-mail: